Aardappelprijzen


aardappel.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Vandaal steelt Mariabeeld en legt aardappel in de plaats
  GOOIK - Een vandaal heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Gooik een Mariabeeld gestolen. Tot ieders verbazing lag er in de plaats een aardappel.
 • Vrijdag 13 juli: Chauffeur aardappel/bietencampagne
  Voor de aardappelcampagne/bietencmapagne die in de loop van augustus gaat starten zoeken wij een aantal chauffeurs die met trekker en oplegger in eerste instantie aardappels en later ook evt. bieten gaan vervoeren. Eisen: minimaal 1 jaar trekker-oplegger ervaring.Kandidaten zonder rij-ervaring hoeven niet te reageren. Men dient natuurlijk naast het rijbewijs CE ook in het bezit te zijn van het diploma CCV-B goederenvervoer. Voor deze vacature is de standplaats Ter Apel. Kandidaten uit die omgeving of de regio Emmen worden verzocht te solliciteren. Het betreft een tijdelijke baan voor een aantal maanden (totdat de campagne afgelopen is).Full-time, bereid zijn ook 's avonds en in de weekenden te werken. Vacaturenummer 2987612 Geinteresseerde luisteraars kunnen hun cv mailen naar WerkgeversServicepunt-Drenthe@uwv.nl
 • Geef uw mening over het Lekker Achterhoek Maandmenu van mei
  Lezers van De Gelderlander hebben de hele maand mei een speciaal menu kunnen bestellen bij restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem. Dit Lekker Achterhoek Maandmenu heeft Arthur Ross geheel samengesteld met producten die uit de Achterhoek komen en bestond uit 3 gangen, inclusief 2 glazen wijn, bier of fris, voor ? 29,95 per persoon.
 • Echo van Ketelbrug op Pieperfestival
  Echo van Ketelbrug op Pieperfestival - Flevoland - Regio - Stentor
 • Van moestuin tot stadsakker
  Alkmaar wordt echt steeds groener. Er zijn duizend nieuwe bomen geplant, saai openbaar groen is omgetoverd tot minituinen en de groene stadsinitiatieven schieten
 • Motorcrossers strijden voor West-Vlaamse oppergaai
  OOSTROZEBEKE - Het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 augustus is er een vol spektakel op de Ginste in Oostrozebeke. Zaterdag rijden al een 75-tal jeugdpiloten (tot en met 15 jaar) hun wedstrijd. Zij strijden evenwel niet voor de provinciale titel. Zondag maken de volwassenen dan hun opwachting: in 13 verschillende categorieŽn, waaronder ook quads en zijspannen, zullen maar liefst 300 piloten zich proberen te kronen tot West-Vlaams kampioen.
 • Tian van gerookte kip met geitenkaas en appelkappertjes
  Zomers smullen: kip met geitenkaas.
Aardappelprijzen
Aardappelinfo
Aardappelinfo.nl - welkom
http://www.aardappelinfo.nl

Agf
Rusland: aardappelprijzen flink gestegen. agf.nl is hét branchemedium voor de agf-sector
http://www.agf.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=85643

Agrifutures
Aardappelen - agrifutures.nl
http://www.agrifutures.nl/2/aardappelen/britse-aardappelprijzen-schieten-omhoog/?id=14275

Akkerwijzer
Akkerwijzer
http://www.akkerwijzer.nl/artikel/n/2086/aardappelmarkt-positief-gestemd.html

Boerderij
Boerderij.nl - kleiner aanbod stuwt aardappelprijs. sint annaland - de regen van afgelopen week heeft geleid tot hogere aardappelprijzen voor doré op de veilingklok van veiling alvantho.
http://www.boerderij.nl/Akkerbouw/Nieuws/2012/7/Kleiner-aanbod-stuwt-aardappelprijs-1039219W

Boerenbusiness
Boerenbusiness.nl - aardappelmarkt
http://www.boerenbusiness.nl/aardappelmarkt/marktinformatie

Fondsnieuws
Fondsnieuws.nl - aardappelprijs schiet omhoog. een enorme schaarste op de aardappelmarkt zal er de komende maanden toe leiden dat de aardappel steeds duurder wordt. de afgelopen maanden steeg de prijs van aardappelen al van twintig naar zeventig cent per kilo. dit meldt de telegraaf.
http://www.fondsnieuws.nl/themas/grondstoffen/artikelen/8512-aardappelprijs-schiet-omhoog.html

Nav
Nav
http://www.nav.nl/2011/09/magere-aardappelprijs

Uwgroenteboer
Aardappel-prijzen. cmsimple is a simple content management system for smart maintainance of small commercial or private sites. it is simple - small - smart!
http://uwgroenteboer.nl/?AARDAPPEL-PRIJZEN

9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal